Wat zijn de verzendkosten?

We versturen je bestelling als pakket via de post. De kosten hiervoor zijn € 4,95 inclusief BTW. 

Kleine pakketjes versturen we als brievenbuspost. De kosten hiervan zijn €2,95 inclusief BTW. De kosten worden automatisch aangepast bij het afrekenen.

Bij een bestelling vanaf € 50,- zijn de verzendkosten gratis. 

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Na ontvangst van het product heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  De kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn echter voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,95 per pakket, raadpleeg voor de  tarieven de website van uw vervoerder.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Dress4Trips geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dress4trips.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Levertijd

Wij hanteren een levertijd van maximaal 5 werkdagen indien het produkt op voorraad is.

 

 

 

 

© 2018 - 2020 Dress4Trips | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel